Poze Terariu Exo Terra, Small Tall, PT2607

  • Poze Terariu Exo Terra, Small Tall, PT2607
  • Poze Terariu Exo Terra, Small Tall, PT2607

Terariu Exo Terra, Small Tall, PT2607

SKU: 015561226073

Pret: 450 RON

Pretul include taxa TVA de 19%, Livrare gratuita pentru comenzi de peste 150 lei

Exo Terra Small Tall

Exo Terra Glass Terrarium este ideal pentru reptile sau amfibieni fiind proiectat de herpetologi europene. Deschiderea usilor din fată va permite un acces usor pentru întretinere si hrănire.Un sistem de blocare special conceput va preveni evadarea iar usile pot fi deschise separat. Capacul de sus permite ventilatia de sus si penetrarea UVB si infrarosu, si este complet demontabil pentru acces facil în timp de decorare sau de curătare. În partea din spate a capacului ecranului sunt 5 fire care pot fi închise si orificiile de admisie tuburi pe ambele părti pentru a instala Rocks, Cascade, senzori, etc in interiorul terariului.Placa de jos a terariului este ridicata pentru a permite montarea unui incalzitor de substrat pentru incalzirea unei parti din suprafata solului extins.

Fereastra frontală fixă si înaltă, este ideala pentru straturile groase de substraturi (vizuini reptile), piese acvatice (paludarium) sau pentru a monta un Exo Terra Reptile Den. Cadrul natural este în aceleasi culori ca si toate celelalte elemente de decor Exo Terra (vase de apă, cascade, roci de căldură, etc) si oferă o dimensiune suplimentară pentru alpinism. 

Specificatii :

-Fereastra frontala cu ventilatie

-Usi duble pentru un acces usor 

-Partea de jos rezistenta la apa

-Rama de jos inalta

-Capac din plasă din otel inoxidabil

-Broaste pentru a împiedica evadarea

-Orificiile de admisie pot fi închise pentru cabluri si / sau tuburi

-Tăiat în spate pentru cabluri si / sau tuburi

-Dimensiuni : 45 x 45 x 60cm / 18" x 18" x 24" (W X D H)

 

Context inclus.

Context Terariu Exo Terra de la Rock este un usor de tăiat, fiind un fundal cu un aspect natural incredibil. Se creează un ideal habitat cu mai multe dimensiuni pentru alpinism sau poate fi pur si simplu folosit pentru a înfrumuseta  natural terariu.

Culoarea si textura sunt la fel ca la toate decoratiunile naturale de terariu Exo Terra pentru a crea un mediu perfect armonizat, umed sau uscat.

 

0721327777 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri : 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Terarii si boluri

Greutate produs: 4 kg.

Producator: Exo Terra

Cod produs (SKU): 015561226073Produse similare


Exo Terra Faunarium Small, PT 2255 E xo Terra Faunarium este usor de utilizat si stocat fiind ideal pentru reptile, amfibieni, soareci, arahnide si insecte. Specificatii : -Ideal pentru...
25 RON
Exo Terra Mini Tall E xo Terra Glass Terrarium este ideal pentru reptile sau amfibieni fiind proiectat de herpetologi europene . Deschiderea u silor din fată va permite un acces...
280 RON
  
  

  

Filtreaza dupa brand

  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

    
Sigla PlatiOnline.ro