Transport

Informatii despre livrari


Livrare gratuita in tara pentru toate comenzile cu valoare peste 200 lei

Livrare gratuita in Bucuresti pentru toate comenzile cu valoare peste 150 lei


Produsele comandate de pe site-ul petmagia.ro pot fi livrate în orice zonă din tară.

În functie de solicitările dumneavoastră din momentul efectuării comenzii, produsele vor fi livrate la domiciliu, indiferent de valoare sau modalitatea de plată.

Produsele comandate sunt asigurate pe întreaga perioadă a transportului până în momentul livrării.

Termenul de livrare va va fi comunicat de catre departamentul de livrare al PetMagia si variaza de obicei intre 24 ore si 5 zile lucratoare, in functie de locatia produselor si de adresa dvs. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile.

Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii telefonice a comenzii Dvs. sau, in cazul comenzilor platite prin OP, din momentul incasarii banilor.

Livrarea produselor este gratuita in tara pentru comenzi ce depasesc valoarea de 200 de lei, pentru comenzile sub 200 de lei costul transportului este de 20 lei, livrarea fiind facuta prin curier rapid.

Livrarea produselor este gratuita in Bucuresti pentru comenzi ce depasesc valoarea de 150 de lei, pentru comenzile sub 150 de lei costul transportului este de 10 lei, livrarea fiind facuta prin curier rapid.

Pentru livrare in Bucuresti, din pagina de Trimite comanda, trebuie selectata metoda de livrare : Bucuresti pentru afisarea costului de livrare.

Livrarea produselor in tara se face prin intermediul firmei de curierat DPD Curier .