Metode de plata

PetMagia (petmagia.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Transferul bancar va fi efectuat doar dupa confirmarea disponibilitatii produsului in stoc cu unul dintre operatorii nostrii.

Plata la sediu

Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în conditii de sigurantă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, petmagia.ro foloseste sistemul securizat de plăti online de la PlatiOnline.

Indiferent de valuta pe care o aveti în cont, tranzactiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informatiile dvs. sunt în sigurantă.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va apărea pe extrasul de cont cu numele petmagia.ro.